Билети за Лудогорец в ШЛ!
#11 В Ъ Л Ц И Т Е 23.09.2014 14:36
В Ъ Л Ц И Т Е
270 Posts
Since 22.05.2007

Ако бяхме голяма страна и имахме силни грандове това нямаше да е толкова учудващо. Но за страна като България в която всеки гледа да направи някой лев на гърба на другия и всичко да върви наопаки от нормалният свят, страна в която имаме повече разходи от приходи, и затъваме все повече и повече, в която цялото ни първенство струва колкото един класен футболист, няма как да не се радваме на такива успехи. Стига с тази злоба и завист, трябва и малко позитивизъм. Не съм фен на Лудогорец, българин съм и пак повтарям левскар (и винаги ще бъда такъв) и се радвам, че има български отбор в шампионската лига. Дано това амбицира повече хора да се занимават със спорт и да ликвидираме тези пришълци (чужденци) в първенството ни! (beer) (beer) (beer)

#12 Removed user 23.09.2014 17:04
Galaxy
456 Posts

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>FC Barcelona 1899, няма как да съм за някаква измислица тук на няколко години.
Ние сме хора израснали от бебета на стадионите и ходим дълги години по стадиони,
гостувания и защитаваме отбора си когато както е нужно...
Няма как аз да стана за някакви си лудогорец, само и само, защото са влезнали в
ШЛ и защото уж се водят, че са отбор от България, няма как ние истинските фенове
на отборите в България да им подражаваме, няма как просто да паднем толкова
ниско!

В Ъ Л Ц И Т Е, ти явно не си от феновете, които дават абсолютно всичко за отбора
си и не си от тези, който никога няма да предадат отбора си. Това, че сега е
модерно да си от Разград и че някакъв зализан Г*й(цензурирам го само и
единствено, защото ще ми изтрият коментара, а не заради нещо друго) да натъпква
и втълпява на хората, че едва ли не това е националния отбор и че е някаква си
национална кауза!

Ние...истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... НИКОГА няма да предадем това
с което сме израснали и което браним и обичаме толкова години! Дори и за 1
кренвирш и 1 питка хляб!</blockquote>
Да прав си там дават кренвирши и хляб,гадно е да гледаш и премляскваш.

#13 Removed user 23.09.2014 18:16
Demons
119 Posts

Няма смисъл да говорим кой на кого е фен. В днешно време футбола вече е бизнес. Футбол беше едно време, когато не се даваха такива пари. Много обичам футбола, но съм отвратен от политиката на всички клубове в света,всеки гледа да привлече някоя голяма звезда, вместо да се даде шанс на младите и талантливи момчета.......:(

#14 Removed user 23.09.2014 19:20
Green thunder
54 Posts

<blockquote><h3>FeNeRBaHCe SuckS написа:</h3>Вместо Фалкао, Ван Гал трябваше да купи отбора на Лестър,цената е същата. :X</blockquote>
Евала - тук си много ама много прав - поздравления за коментара ...:D :D :D (chuckle) (handshake) (clap)

#15 Removed user 23.09.2014 20:10
Spitfires
3087 Posts

<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Ако бяхме голяма страна и имахме силни грандове това нямаше да е толкова
учудващо. Но за страна като България в която всеки гледа да направи някой лев на
гърба на другия и всичко да върви наопаки от нормалният свят, страна в която
имаме повече разходи от приходи, и затъваме все повече и повече, в която цялото
ни първенство струва колкото един класен футболист, няма как да не се радваме на
такива успехи. Стига с тази злоба и завист, трябва и малко позитивизъм. Не съм
фен на Лудогорец, българин съм и пак повтарям левскар (и винаги ще бъда такъв) и
се радвам, че има български отбор в шампионската лига. Дано това амбицира повече
хора да се занимават със спорт и да ликвидираме тези пришълци (чужденци) в
първенството ни!</blockquote>
Значи за абсолютно всичко е виновна държавата...
Значи всичко може да се оправи, но това зависи единствено и само от държавата, ако тя подкрепя клубовете, помага и всичко върви, както трябва ще имаме и всяка година отбори в Европа,а то сега само се краде, краде, краде и един ден е нормално да се стигне дъното...

Това не е злоба... аз нямам нищо против тази измислица от Разград, но мисълта ми беше, че хората, които найстина са израснали с отборите си и са от години по стадиони и подкрепят и защитават отбора си навсякъде по всякакъв начин не ги е*е сега за някакви си зелени отборчета с милиони... Лошото е, че на българина се втълпява, че това е било национална кауза и как са убединили българския фен и т.н.. това озлобява истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... ;)

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Няма смисъл да говорим кой на кого е фен. В днешно време футбола вече е бизнес.
Футбол беше едно време, когато не се даваха такива пари. Много обичам футбола,
но съм отвратен от политиката на всички клубове в света,всеки гледа да привлече
някоя голяма звезда, вместо да се даде шанс на младите и талантливи
момчета.......</blockquote>
Така е! Всичко вече е пари, пари и пак пари!

(beer) (beer) (beer) (beer)